Terület előhívó száma Central Tapanuli, SibolgaVáros/település vagy régió:Central Tapanuli, Sibolga
Terület előhívó száma:0631     (+62631)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Central Tapanuli, Sibolga (Indonézia)


A 0631 előtag Central Tapanuli, Sibolga körzetszáma. Central Tapanuli, Sibolga Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Central Tapanuli, Sibolga tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Central Tapanuli, Sibolga tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62631-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62631 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Central Tapanuli, Sibolga való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062631 számkombinációt is.
Telefonszám számoló