Terület előhívó száma Calden-WestuffelnVáros/település vagy régió:Calden-Westuffeln
Terület előhívó száma:05677     (+495677)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Calden-Westuffeln (Németország)


A 05677 előtag Calden-Westuffeln körzetszáma. Calden-Westuffeln Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Calden-Westuffeln tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Calden-Westuffeln tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495677-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495677 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Calden-Westuffeln való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495677 számkombinációt is.
Telefonszám számoló