Terület előhívó száma Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, SurinVáros/település vagy régió:Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin
Terület előhívó száma:044     (+6644)

Ország:

Thaiföld


Terület előhívó száma Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin (Thaiföld)


A 044 előtag Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin körzetszáma. Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin Thaiföld található. Ha Ön Thaiföld kívül tartózkodik, és egy Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Thaiföld országkódja +66, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +6644-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +6644 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Buri Ram, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Surin való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 006644 számkombinációt is.
Telefonszám számoló