Terület előhívó száma Burghausen SalzachVáros/település vagy régió:Burghausen Salzach
Terület előhívó száma:08677     (+498677)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Burghausen Salzach (Németország)


A 08677 előtag Burghausen Salzach körzetszáma. Burghausen Salzach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Burghausen Salzach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Burghausen Salzach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498677-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498677 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Burghausen Salzach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498677 számkombinációt is.
Telefonszám számoló