Terület előhívó száma Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, ShinyangaVáros/település vagy régió:Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga
Terület előhívó száma:28     (+255 28)

Ország:

Tanzánia


Terület előhívó száma Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga (Tanzánia)


A 28 előtag Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga körzetszáma. Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga Tanzánia található. Ha Ön Tanzánia kívül tartózkodik, és egy Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Tanzánia országkódja +255, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +255 28-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +255 28 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bukoba, Kagera, Kigoma, Mara, Mwanza, Shinyanga való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00255 28 számkombinációt is.
Telefonszám számoló