Terület előhívó száma Bruchsal-UntergrombachVáros/település vagy régió:Bruchsal-Untergrombach
Terület előhívó száma:07257     (+497257)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Bruchsal-Untergrombach (Németország)


A 07257 előtag Bruchsal-Untergrombach körzetszáma. Bruchsal-Untergrombach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bruchsal-Untergrombach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bruchsal-Untergrombach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497257-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497257 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bruchsal-Untergrombach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497257 számkombinációt is.
Telefonszám számoló