Terület előhívó száma Bruchhausen-VilsenVáros/település vagy régió:Bruchhausen-Vilsen
Terület előhívó száma:04252     (+494252)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Bruchhausen-Vilsen (Németország)


A 04252 előtag Bruchhausen-Vilsen körzetszáma. Bruchhausen-Vilsen Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bruchhausen-Vilsen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bruchhausen-Vilsen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494252-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494252 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bruchhausen-Vilsen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494252 számkombinációt is.
Telefonszám számoló