Terület előhívó száma Breitenau am HochlantschVáros/település vagy régió:Breitenau am Hochlantsch
Terület előhívó száma:3866     (+43 3866)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Breitenau am Hochlantsch (Ausztria)


A 3866 előtag Breitenau am Hochlantsch körzetszáma. Breitenau am Hochlantsch Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Breitenau am Hochlantsch tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Breitenau am Hochlantsch tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 3866-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 3866 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Breitenau am Hochlantsch való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 3866 számkombinációt is.
Telefonszám számoló