Terület előhívó száma Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, CaquetáVáros/település vagy régió:Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá
Terület előhívó száma:8     (+57 8)

Ország:

Kolumbia


Terület előhívó száma Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá (Kolumbia)


A 8 előtag Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá körzetszáma. Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá Kolumbia található. Ha Ön Kolumbia kívül tartózkodik, és egy Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kolumbia országkódja +57, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +57 8-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +57 8 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Boyacá, Tolima, Huila, San,rés, Meta, Caquetá való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0057 8 számkombinációt is.
Telefonszám számoló