Terület előhívó száma Bogen NiederbayernVáros/település vagy régió:Bogen Niederbayern
Terület előhívó száma:09422     (+499422)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Bogen Niederbayern (Németország)


A 09422 előtag Bogen Niederbayern körzetszáma. Bogen Niederbayern Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bogen Niederbayern tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bogen Niederbayern tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499422-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499422 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bogen Niederbayern való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499422 számkombinációt is.
Telefonszám számoló