Terület előhívó száma Blomberg-GrossenmarpeVáros/település vagy régió:Blomberg-Grossenmarpe
Terület előhívó száma:05236     (+495236)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Blomberg-Grossenmarpe (Németország)


A 05236 előtag Blomberg-Grossenmarpe körzetszáma. Blomberg-Grossenmarpe Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Blomberg-Grossenmarpe tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Blomberg-Grossenmarpe tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495236-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495236 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Blomberg-Grossenmarpe való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495236 számkombinációt is.
Telefonszám számoló