Terület előhívó száma Bereket (Gazanjyk)Város/település vagy régió:Bereket (Gazanjyk)
Terület előhívó száma:247     (+993 247)

Ország:

TürkmenisztánA 247 előtag Bereket (Gazanjyk) körzetszáma. Bereket (Gazanjyk) Türkmenisztán található. Ha Ön Türkmenisztán kívül tartózkodik, és egy Bereket (Gazanjyk) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Türkmenisztán országkódja +993, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bereket (Gazanjyk) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +993 247-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +993 247 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bereket (Gazanjyk) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00993 247 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Bereket (Gazanjyk) (Türkmenisztán)