Terület előhívó száma Bellingen b StendalVáros/település vagy régió:Bellingen b Stendal
Terület előhívó száma:039365     (+4939365)

Ország:

NémetországA 039365 előtag Bellingen b Stendal körzetszáma. Bellingen b Stendal Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bellingen b Stendal tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bellingen b Stendal tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4939365-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4939365 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bellingen b Stendal való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004939365 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Bellingen b Stendal (Németország)