Terület előhívó száma Bedale, North RidingVáros/település vagy régió:Bedale, North Riding
Terület előhívó száma:01677     (+441677)

Ország:

Egyesült Királyság


Terület előhívó száma Bedale, North Riding (Egyesült Királyság)


A 01677 előtag Bedale, North Riding körzetszáma. Bedale, North Riding Egyesült Királyság található. Ha Ön Egyesült Királyság kívül tartózkodik, és egy Bedale, North Riding tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyesült Királyság országkódja +44, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bedale, North Riding tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +441677-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +441677 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bedale, North Riding való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00441677 számkombinációt is.
Telefonszám számoló