Terület előhívó száma Bayerisch EisensteinVáros/település vagy régió:Bayerisch Eisenstein
Terület előhívó száma:09925     (+499925)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Bayerisch Eisenstein (Németország)


A 09925 előtag Bayerisch Eisenstein körzetszáma. Bayerisch Eisenstein Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bayerisch Eisenstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bayerisch Eisenstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499925-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499925 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bayerisch Eisenstein való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499925 számkombinációt is.
Telefonszám számoló