Terület előhívó száma Bataan, ZambalesVáros/település vagy régió:Bataan, Zambales
Terület előhívó száma:047     (+6347)

Ország:

Fülöp-szigetek


Terület előhívó száma Bataan, Zambales (Fülöp-szigetek)


A 047 előtag Bataan, Zambales körzetszáma. Bataan, Zambales Fülöp-szigetek található. Ha Ön Fülöp-szigetek kívül tartózkodik, és egy Bataan, Zambales tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Fülöp-szigetek országkódja +63, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bataan, Zambales tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +6347-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +6347 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bataan, Zambales való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 006347 számkombinációt is.
Telefonszám számoló