Terület előhívó száma Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito KualaVáros/település vagy régió:Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala
Terület előhívó száma:0511     (+62511)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala (Indonézia)


A 0511 előtag Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala körzetszáma. Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62511-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62511 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Banjarmasin, Banjar, Banjarbaru, Barito Kuala való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062511 számkombinációt is.
Telefonszám számoló