Terület előhívó száma Bad Sooden-AllendorfVáros/település vagy régió:Bad Sooden-Allendorf
Terület előhívó száma:05652     (+495652)

Ország:

NémetországA 05652 előtag Bad Sooden-Allendorf körzetszáma. Bad Sooden-Allendorf Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bad Sooden-Allendorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bad Sooden-Allendorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495652-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495652 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bad Sooden-Allendorf való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495652 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Bad Sooden-Allendorf (Németország)