Terület előhívó száma Bad Rappenau-ObergimpernVáros/település vagy régió:Bad Rappenau-Obergimpern
Terület előhívó száma:07268     (+497268)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Bad Rappenau-Obergimpern (Németország)


A 07268 előtag Bad Rappenau-Obergimpern körzetszáma. Bad Rappenau-Obergimpern Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Bad Rappenau-Obergimpern tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Bad Rappenau-Obergimpern tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497268-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497268 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Bad Rappenau-Obergimpern való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497268 számkombinációt is.
Telefonszám számoló