Terület előhívó száma Arusha, Kilimanjaro, Moshi, TangaVáros/település vagy régió:Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga
Terület előhívó száma:27     (+255 27)

Ország:

Tanzánia


Terület előhívó száma Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga (Tanzánia)


A 27 előtag Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga körzetszáma. Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga Tanzánia található. Ha Ön Tanzánia kívül tartózkodik, és egy Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Tanzánia országkódja +255, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +255 27-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +255 27 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Arusha, Kilimanjaro, Moshi, Tanga való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00255 27 számkombinációt is.
Telefonszám számoló