Terület előhívó száma Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous OkrugVáros/település vagy régió:Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug
Terület előhívó száma:818     (+7 818)

Ország:

Oroszország


Terület előhívó száma Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug (Oroszország)


A 818 előtag Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug körzetszáma. Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug Oroszország található. Ha Ön Oroszország kívül tartózkodik, és egy Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Oroszország országkódja +7, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +7 818-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +7 818 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 007 818 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Arkhangelsk Oblast, Nenets Autonomous Okrug