Terület előhívó száma Aravan (Aravan)Város/település vagy régió:Aravan (Aravan)
Terület előhívó száma:3231     (+996 3231)

Ország:

Kirgizisztán


Terület előhívó száma Aravan (Aravan) (Kirgizisztán)


A 3231 előtag Aravan (Aravan) körzetszáma. Aravan (Aravan) Kirgizisztán található. Ha Ön Kirgizisztán kívül tartózkodik, és egy Aravan (Aravan) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kirgizisztán országkódja +996, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Aravan (Aravan) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +996 3231-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +996 3231 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Aravan (Aravan) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00996 3231 számkombinációt is.
Telefonszám számoló