Terület előhívó száma Antrim (Northern Ireland)Város/település vagy régió:Antrim (Northern Ireland)
Terület előhívó száma:02894     (+442894)

Ország:

Egyesült Királyság


Terület előhívó száma Antrim (Northern Ireland) (Egyesült Királyság)


A 02894 előtag Antrim (Northern Ireland) körzetszáma. Antrim (Northern Ireland) Egyesült Királyság található. Ha Ön Egyesült Királyság kívül tartózkodik, és egy Antrim (Northern Ireland) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyesült Királyság országkódja +44, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Antrim (Northern Ireland) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +442894-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +442894 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Antrim (Northern Ireland) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00442894 számkombinációt is.
Telefonszám számoló