Terület előhívó száma Alvesta-RydaholmVáros/település vagy régió:Alvesta-Rydaholm
Terület előhívó száma:0472     (+46472)

Ország:

SvédországA 0472 előtag Alvesta-Rydaholm körzetszáma. Alvesta-Rydaholm Svédország található. Ha Ön Svédország kívül tartózkodik, és egy Alvesta-Rydaholm tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Svédország országkódja +46, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Alvesta-Rydaholm tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +46472-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +46472 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Alvesta-Rydaholm való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0046472 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Alvesta-Rydaholm (Svédország)