Terület előhívó száma Altenkirchen PfalzVáros/település vagy régió:Altenkirchen Pfalz
Terület előhívó száma:06386     (+496386)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Altenkirchen Pfalz (Németország)


A 06386 előtag Altenkirchen Pfalz körzetszáma. Altenkirchen Pfalz Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Altenkirchen Pfalz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Altenkirchen Pfalz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496386-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496386 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Altenkirchen Pfalz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496386 számkombinációt is.
Telefonszám számoló