Terület előhívó száma Ala-Buka (Ala-Buka)Város/település vagy régió:Ala-Buka (Ala-Buka)
Terület előhívó száma:3741     (+996 3741)

Ország:

Kirgizisztán


Terület előhívó száma Ala-Buka (Ala-Buka) (Kirgizisztán)


A 3741 előtag Ala-Buka (Ala-Buka) körzetszáma. Ala-Buka (Ala-Buka) Kirgizisztán található. Ha Ön Kirgizisztán kívül tartózkodik, és egy Ala-Buka (Ala-Buka) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kirgizisztán országkódja +996, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Ala-Buka (Ala-Buka) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +996 3741-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +996 3741 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Ala-Buka (Ala-Buka) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00996 3741 számkombinációt is.
Telefonszám számoló