Terület előhívó száma Al-Qassim, Buraidah, Majma, HailVáros/település vagy régió:Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail
Terület előhívó száma:016     (+96616)

Ország:

Szaúd-Arábia


Terület előhívó száma Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail (Szaúd-Arábia)


A 016 előtag Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail körzetszáma. Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail Szaúd-Arábia található. Ha Ön Szaúd-Arábia kívül tartózkodik, és egy Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Szaúd-Arábia országkódja +966, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +96616-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +96616 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Al-Qassim, Buraidah, Majma, Hail való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0096616 számkombinációt is.
Telefonszám számoló