Terület előhívó száma Al-Qādisiyyah (Diwaniya)Város/település vagy régió:Al-Qādisiyyah (Diwaniya)
Terület előhívó száma:36     (+964 36)

Ország:

Irak


Terület előhívó száma Al-Qādisiyyah (Diwaniya) (Irak)


A 36 előtag Al-Qādisiyyah (Diwaniya) körzetszáma. Al-Qādisiyyah (Diwaniya) Irak található. Ha Ön Irak kívül tartózkodik, és egy Al-Qādisiyyah (Diwaniya) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Irak országkódja +964, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Al-Qādisiyyah (Diwaniya) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +964 36-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +964 36 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Al-Qādisiyyah (Diwaniya) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00964 36 számkombinációt is.
Telefonszám számoló