Terület előhívó száma Al Hoceima, ChefchaouenVáros/település vagy régió:Al Hoceima, Chefchaouen
Terület előhívó száma:05398     (+2125398)

Ország:

Marokkó


Terület előhívó száma Al Hoceima, Chefchaouen (Marokkó)


A 05398 előtag Al Hoceima, Chefchaouen körzetszáma. Al Hoceima, Chefchaouen Marokkó található. Ha Ön Marokkó kívül tartózkodik, és egy Al Hoceima, Chefchaouen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Marokkó országkódja +212, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Al Hoceima, Chefchaouen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +2125398-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +2125398 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Al Hoceima, Chefchaouen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 002125398 számkombinációt is.
Telefonszám számoló