Terület előhívó száma 998 / +52998Terület előhívó száma:998     (+52 998)
Város/település vagy régió:Cancún, Quintana Roo

Ország:

Mexikó


Terület előhívó száma 998 / +52998 (Mexikó)


A 998 előtag Cancún, Quintana Roo körzetszáma. Cancún, Quintana Roo Mexikó található. Ha Ön Mexikó kívül tartózkodik, és egy Cancún, Quintana Roo tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Mexikó országkódja +52, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Cancún, Quintana Roo tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +52 998-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +52 998 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Cancún, Quintana Roo való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0052 998 számkombinációt is.
Telefonszám számoló