Terület előhívó száma 914 / +1914Terület előhívó száma:914     (+1 914)
Város/település vagy régió:New York

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USAA 914 előtag New York körzetszáma. New York Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy New York tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy New York tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 914-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 914 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország New York való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 914 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma 914 / +1914 (Amerikai Egyesült Államok / USA)