Terület előhívó száma 902 / +1902Terület előhívó száma:902     (+1 902)
Város/település vagy régió:Nova Scotia and Prince Edward Island

Ország:

Kanada


Terület előhívó száma 902 / +1902 (Kanada)


A 902 előtag Nova Scotia and Prince Edward Island körzetszáma. Nova Scotia and Prince Edward Island Kanada található. Ha Ön Kanada kívül tartózkodik, és egy Nova Scotia and Prince Edward Island tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kanada országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Nova Scotia and Prince Edward Island tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 902-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 902 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Nova Scotia and Prince Edward Island való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 902 számkombinációt is.
Telefonszám számoló