Terület előhívó száma 870 / +1870Terület előhívó száma:870     (+1 870)
Város/település vagy régió:Arkansas

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USA


Terület előhívó száma 870 / +1870 (Amerikai Egyesült Államok / USA)


A 870 előtag Arkansas körzetszáma. Arkansas Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy Arkansas tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Arkansas tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 870-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 870 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Arkansas való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 870 számkombinációt is.
Telefonszám számoló