Terület előhívó száma 866 / +7866Terület előhívó száma:866     (+7 866)
Város/település vagy régió:Republic of Kabardino-Balkaria

Ország:

Oroszország


Terület előhívó száma 866 / +7866 (Oroszország)


A 866 előtag Republic of Kabardino-Balkaria körzetszáma. Republic of Kabardino-Balkaria Oroszország található. Ha Ön Oroszország kívül tartózkodik, és egy Republic of Kabardino-Balkaria tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Oroszország országkódja +7, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Republic of Kabardino-Balkaria tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +7 866-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +7 866 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Republic of Kabardino-Balkaria való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 007 866 számkombinációt is.
Telefonszám számoló