Terület előhívó száma 813 / +7813Terület előhívó száma:813     (+7 813)
Város/település vagy régió:Leningrad Oblast

Ország:

OroszországA 813 előtag Leningrad Oblast körzetszáma. Leningrad Oblast Oroszország található. Ha Ön Oroszország kívül tartózkodik, és egy Leningrad Oblast tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Oroszország országkódja +7, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Leningrad Oblast tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +7 813-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +7 813 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Leningrad Oblast való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 007 813 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma 813 / +7813 (Oroszország)