Terület előhívó száma 804 / +1804Terület előhívó száma:804     (+1 804)
Város/település vagy régió:Virginia

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USA


Terület előhívó száma 804 / +1804 (Amerikai Egyesült Államok / USA)


A 804 előtag Virginia körzetszáma. Virginia Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy Virginia tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Virginia tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 804-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 804 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Virginia való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 804 számkombinációt is.
Telefonszám számoló