Terület előhívó száma 75 / +21675Terület előhívó száma:75     (+216 75)
Város/település vagy régió:Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine

Ország:

Tunézia


Terület előhívó száma 75 / +21675 (Tunézia)


A 75 előtag Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine körzetszáma. Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine Tunézia található. Ha Ön Tunézia kívül tartózkodik, és egy Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Tunézia országkódja +216, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +216 75-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +216 75 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00216 75 számkombinációt is.
Telefonszám számoló