Terület előhívó száma 67 / +5567Terület előhívó száma:67     (+55 67)
Város/település vagy régió:Mato Grosso do Sul (Campo Grande)

Ország:

Brazília


Terület előhívó száma 67 / +5567 (Brazília)


A 67 előtag Mato Grosso do Sul (Campo Grande) körzetszáma. Mato Grosso do Sul (Campo Grande) Brazília található. Ha Ön Brazília kívül tartózkodik, és egy Mato Grosso do Sul (Campo Grande) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Brazília országkódja +55, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Mato Grosso do Sul (Campo Grande) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +55 67-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +55 67 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Mato Grosso do Sul (Campo Grande) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0055 67 számkombinációt is.
Telefonszám számoló