Terület előhívó száma 656 / +52656Terület előhívó száma:656     (+52 656)
Város/település vagy régió:Ciudad Juárez, Chihuahua

Ország:

Mexikó


Terület előhívó száma 656 / +52656 (Mexikó)


A 656 előtag Ciudad Juárez, Chihuahua körzetszáma. Ciudad Juárez, Chihuahua Mexikó található. Ha Ön Mexikó kívül tartózkodik, és egy Ciudad Juárez, Chihuahua tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Mexikó országkódja +52, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Ciudad Juárez, Chihuahua tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +52 656-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +52 656 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Ciudad Juárez, Chihuahua való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0052 656 számkombinációt is.
Telefonszám számoló