Terület előhívó száma 605 / +1605Terület előhívó száma:605     (+1 605)
Város/település vagy régió:South Dakota

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USA


Terület előhívó száma 605 / +1605 (Amerikai Egyesült Államok / USA)


A 605 előtag South Dakota körzetszáma. South Dakota Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy South Dakota tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy South Dakota tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 605-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 605 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország South Dakota való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 605 számkombinációt is.
Telefonszám számoló