Terület előhívó száma 6 / +816Terület előhívó száma:6     (+81 6)
Város/település vagy régió:Osaka, Higashiōsaka, Suita, Toyonaka, Amagasaki

Ország:

Japán


Terület előhívó száma 6 / +816 (Japán)


A 6 előtag Osaka, Higashiōsaka, Suita, Toyonaka, Amagasaki körzetszáma. Osaka, Higashiōsaka, Suita, Toyonaka, Amagasaki Japán található. Ha Ön Japán kívül tartózkodik, és egy Osaka, Higashiōsaka, Suita, Toyonaka, Amagasaki tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Japán országkódja +81, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Osaka, Higashiōsaka, Suita, Toyonaka, Amagasaki tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +81 6-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +81 6 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Osaka, Higashiōsaka, Suita, Toyonaka, Amagasaki való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0081 6 számkombinációt is.
Telefonszám számoló