Terület előhívó száma 431 / +91431Terület előhívó száma:431     (+91 431)
Város/település vagy régió:Tiruchirappalli, Tamil Nadu

Ország:

India


Terület előhívó száma 431 / +91431 (India)


A 431 előtag Tiruchirappalli, Tamil Nadu körzetszáma. Tiruchirappalli, Tamil Nadu India található. Ha Ön India kívül tartózkodik, és egy Tiruchirappalli, Tamil Nadu tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. India országkódja +91, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tiruchirappalli, Tamil Nadu tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +91 431-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +91 431 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tiruchirappalli, Tamil Nadu való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0091 431 számkombinációt is.
Telefonszám számoló