Terület előhívó száma 423 / +1423Terület előhívó száma:423     (+1 423)
Város/település vagy régió:Tennessee

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USA


Terület előhívó száma 423 / +1423 (Amerikai Egyesült Államok / USA)


A 423 előtag Tennessee körzetszáma. Tennessee Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy Tennessee tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Tennessee tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 423-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 423 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Tennessee való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 423 számkombinációt is.
Telefonszám számoló