Terület előhívó száma 411 / +7411Terület előhívó száma:411     (+7 411)
Város/település vagy régió:Sakha Republic (Yakutia)

Ország:

Oroszország


Terület előhívó száma 411 / +7411 (Oroszország)


A 411 előtag Sakha Republic (Yakutia) körzetszáma. Sakha Republic (Yakutia) Oroszország található. Ha Ön Oroszország kívül tartózkodik, és egy Sakha Republic (Yakutia) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Oroszország országkódja +7, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Sakha Republic (Yakutia) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +7 411-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +7 411 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Sakha Republic (Yakutia) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 007 411 számkombinációt is.
Telefonszám számoló