Terület előhívó száma 41 / +35641Terület előhívó száma:41     (+356 41)
Város/település vagy régió:Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar

Ország:

Málta


Terület előhívó száma 41 / +35641 (Málta)


A 41 előtag Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar körzetszáma. Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar Málta található. Ha Ön Málta kívül tartózkodik, és egy Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Málta országkódja +356, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +356 41-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +356 41 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00356 41 számkombinációt is.
Telefonszám számoló