Terület előhívó száma 4 / +574Terület előhívó száma:4     (+57 4)
Város/település vagy régió:Antioquia, Chocó, Córdoba

Ország:

Kolumbia


Terület előhívó száma 4 / +574 (Kolumbia)


A 4 előtag Antioquia, Chocó, Córdoba körzetszáma. Antioquia, Chocó, Córdoba Kolumbia található. Ha Ön Kolumbia kívül tartózkodik, és egy Antioquia, Chocó, Córdoba tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kolumbia országkódja +57, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Antioquia, Chocó, Córdoba tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +57 4-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +57 4 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Antioquia, Chocó, Córdoba való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0057 4 számkombinációt is.
Telefonszám számoló