Terület előhívó száma 394 / +7394Terület előhívó száma:394     (+7 394)
Város/település vagy régió:Republic of Tyva (Tuva)

Ország:

Oroszország


Terület előhívó száma 394 / +7394 (Oroszország)


A 394 előtag Republic of Tyva (Tuva) körzetszáma. Republic of Tyva (Tuva) Oroszország található. Ha Ön Oroszország kívül tartózkodik, és egy Republic of Tyva (Tuva) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Oroszország országkódja +7, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Republic of Tyva (Tuva) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +7 394-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +7 394 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Republic of Tyva (Tuva) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 007 394 számkombinációt is.
Telefonszám számoló