Terület előhívó száma 37 / +35237Terület előhívó száma:37     (+352 37)
Város/település vagy régió:Leudelange/Ehlange/Mondercange

Ország:

Luxemburg


Terület előhívó száma 37 / +35237 (Luxemburg)


A 37 előtag Leudelange/Ehlange/Mondercange körzetszáma. Leudelange/Ehlange/Mondercange Luxemburg található. Ha Ön Luxemburg kívül tartózkodik, és egy Leudelange/Ehlange/Mondercange tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Luxemburg országkódja +352, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Leudelange/Ehlange/Mondercange tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +352 37-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +352 37 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Leudelange/Ehlange/Mondercange való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00352 37 számkombinációt is.
Telefonszám számoló