Terület előhívó száma 32 / +68632Terület előhívó száma:32     (+686 32)
Város/település vagy régió:Abaokoro (Ntarawa), Tarawa

Ország:

Kiribati, Gilbert-szigetek


Terület előhívó száma 32 / +68632 (Kiribati, Gilbert-szigetek)


A 32 előtag Abaokoro (Ntarawa), Tarawa körzetszáma. Abaokoro (Ntarawa), Tarawa Kiribati, Gilbert-szigetek található. Ha Ön Kiribati, Gilbert-szigetek kívül tartózkodik, és egy Abaokoro (Ntarawa), Tarawa tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kiribati, Gilbert-szigetek országkódja +686, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Abaokoro (Ntarawa), Tarawa tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +686 32-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +686 32 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Abaokoro (Ntarawa), Tarawa való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00686 32 számkombinációt is.
Telefonszám számoló