Terület előhívó száma 3 / +5913Terület előhívó száma:3     (+591 3)
Város/település vagy régió:Pando, Beni, Santa Cruz

Ország:

BolíviaA 3 előtag Pando, Beni, Santa Cruz körzetszáma. Pando, Beni, Santa Cruz Bolívia található. Ha Ön Bolívia kívül tartózkodik, és egy Pando, Beni, Santa Cruz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Bolívia országkódja +591, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Pando, Beni, Santa Cruz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +591 3-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +591 3 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Pando, Beni, Santa Cruz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00591 3 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma 3 / +5913 (Bolívia)